Välj kartsajt: hotell

Camp Ripan

2.8 i snittbetyg (9)

Familjeägda Camp Ripan ligger vid berget Luossavaaras fot, 10 minuters promenad från Kirunas centrum, alldeles bredvid skidspåren och vandringslederna. Alla rum på Ripan har privat ingång och platt-TV. Många rum har även pentry och praktisk skidförvaring. Det erbjuder gratis Wi-Fi, ett utbud av utomhusaktiviteter och rum med egna badrum. Parkering är gratis. På sommaren kan du besöka Tvättjärnsbadet, vandra i den omgivande naturen och rida. I hotellets restaurang serveras säsongsbetonade samiska och svenska rätter. Drycker finns i baren. Hotellet erbjuder även whiskyprovningar.

Adress: Campingvägen 5, 981 35 Kiruna
Recensera Camp Ripan...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Camp Ripan:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Jag bodde här två nätter i en för mig rymlig ´enrumslägenhet´ dvs ett litet radhus med entré, sovdel, pentry med kylskåp, grundläggande köksutrustning o köksbord och med ett pyttelitet WC/duschrum. Praktiskt men inte mysigt. Kändes 70-tal.
    Problemet var temperaturen. Det var -20-25C ute och så kallt utmed golvet att man var tvungen att ha byxor och skor på sig för att kunna gå på toaletten eller sitta och titta på TV. Att duscha var inte att tänka på. Man fick lägga sig med sockorna på i sängen.
    Frukosten var ok. Bäst var kvällens middag i restaurangen som höll bra klass, dock inte billigt.

    0 0 2012-02-12 kl. 15:19

De som går hit besöker även:

   Scandic Ferrum
815 meter bort
   Hotel Arctic Eden
733 meter bort
   Centralhotellet
Söderhamn
   Clarion Collecti...
Göteborg
   STF Björkliden, ...
Björkliden