Välj kartsajt: hotell

Hotel Bishops Arms Kiruna

3.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Det eleganta pensionatet Hotel Bishops Inn Kiruna ligger nära Kirunas centralstation. Här möts du av en traditionell brittisk pub och moderna rum med platt-TV och kostnadsfritt Wi-Fi. Rummen har traditionellt brittisk stil på inredning och fönster från golv till tak. Alla rum har ett eget fräscht badrum med dusch. Många rum har trägolv och persiska mattor. Det tar 10 minuter med bil från pensionatet till Kirunas flygplats.

Adress: Föreningsgatan 6, 98131 Kiruna
Recensera Hotel Bishops Arms Kiruna...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Bishops Arms Kiruna:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Jättefint och modernt rum med alla bekvämligheter, tv, telefon, extrakuddar plus en liten kyl. Badrummet var riktigt snyggt och modernt, vi saknade ingenting alls. allt fungerade hur bra som helst.Minus för kalt på väggarna.
  centralt låg det också. Riktigt god frukost var det med allt möjligt smarrigt. vårat dubbelrum kostade 980, så inte alls dyrt

  0 0 2015-08-31 kl. 05:02
 • Betyg: 2Rummet är ok men inte mer, alltså en 3a i sin höjd. Badrummet kunde fått ett högre betyg om det inte varit för den lilla handuken och budget tvålen, alltså 3 . Tv:n är ur funktion och ska man kontakta receptionen då får man springa ner till dem eftersom rummen inte har någon telefon!!
  se till att komma på alla dina frågor innan 24:00 för efter det är det ingen som kan svara på dem. Personalen på restaurangen som sköter hotellet ser detta mer som en belastning.
  En svag 2:a blir slut betyget vilket är synd för jag måste gå tillbaka till Ferrum mot min vilja då de är svindyra.

  0 0 2013-11-12 kl. 20:46
 • Betyg: 4Älskar detta ställe, bra service nära till pub
  fräsha rum
  får 4

  0 0 2012-06-28 kl. 16:27

De som går hit besöker även:

   Grand Hotel Lapl...
Gällivare
   Scandic Luleå
Luleå