Välj kartsajt: hotell

Senaste aktiviteter på Hotellkartan (sid 9):

Visar:senaste recensioner  

 • Betyg: 22017-07-06, kl 15:32, om Hotel AstoriaEtt hotell som snålat på utseendet och det påverkar en... bor i ett enkelrum som är så litet att man inte får ha klaustrofobi för att klara att bo här. En märklig lukt. En golvmatta som ser slitigt ut. En toasits som sitter löst. En ´ snöande´ TV som inte åtgärdats trots tillsägelse. En frukostbuffé som nog är den mest oinspirerande jag sett. Hela matsalen känns som någon glömt år 1993. Så lyhört att vartenda knarrande i hela huset hörs. Och sängen... när man satt sig i den så klarar inte fjädringen upp igen. Inget bord vid sängen ingen natt/läslampa...

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 22017-06-16, kl 11:21, om Quality Hotel Prince PhilipDet här hotellet har nyligen blivit ett Scandic hotell Prins Philip. Man får hoppas att de tar sig - här fanns ingen info på rummet om frukosttider, inte heller hotellinfo i tv:n. Rummet som hade två sängar hade bara en fåtölj, inget skrivbord och inget skohorn. Telefon fanns men ingen info hur man når receptionen. Ringde på egen telefon till hotellet utan att få svar... Frukosten helt ok men väldigt trist meny i restaurangen som dock hade en hyfsad buffé på kvällen. Trevligt bemötande, men det verkar som de stundtals hade lite för mycket att göra. Stort plus för den inhägnade parkeringen!

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 12017-06-11, kl 17:59, om Blue HotelTrångt spa, väldigt dåligt lagad mat, flera okunniga / otrevliga i personalen och trånga ej så fräscha rum m.m.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 22017-06-01, kl 19:29, om Rasta MariestadNej tack. Priset verkar OK. Men rummet har en platt säng med bara en platt kudde, tur jag hade med mig en egen kudde att lägga till. badrummet har ett totalt felplacerat LITET handfat i ett hörn på ett sätt så att man inte kan böja huvudet över vid tvätt/tandborstning. I just mitt rum hade handfatet dessutom stopp i avloppet.
  Svinsnålt att hotellgästerna måste betala 25 kr för att få en enkel kopp kaffe att ta upp på rummet på kvällen. Andra bra ställen har kaffet gratis då.
  Trist frukost, ost, korv mm kändes som Coop Basic ungefär.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 32017-05-30, kl 10:16, om Glo Hotel ArtVäl utrustade rum med mycket bra sängar.Städning i toppklass trots små utrymmen. Byggnad i gammal stil med försiktig renovering, ändå utrustad med modern teknik. Tar lite tid att hitta i all prång.Frukost tråkig.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-05-22, kl 11:14, om B&B StröprodukterEtt avslappnat och trevligt första intryck. Trevlig värd. Sov gott på natten trots att sängen var av den gnisslande sorten. Lugnt och fridfullt i närområdet. God frukost. Mycket nöjd

  1 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-04-03, kl 09:48, om First Hotel PlazaMycket bra. Nära en femma. Men en del renoveringsarbete på gång så svårt att sätta en femma utan att se slutresultatet. Skybaren är ju nästan en femma i sig. Smidigt, men letar man den där personliga touchen typ att receptionisten berättar om hotellet eller incheckning, frukost etc så är det kanske inte rätt hotell. Men var samtidigt ganska mycket folk när vi var där (mars 2017) under Fi-kongressen så gör inget avdrag på det. Avslutar med att man har potential till en femma.

  2 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-03-11, kl 00:12, om Radisson SAS Royal Park HotelFantastiskt läge i parken. Trevlig frukost buffé. Vackra rum och bra träningsmöjligheter och bassäng i källaregaran. Dock saknar jag en bubbelpool och skohorn på rummet.Vårt hotell rum på Radisson Royal park hotel.

  1 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-03-10, kl 08:40, om Grand Hotel Stockholmjadu så var det inte längre för att jag är 70 år så är det väldigt bra med roliga saker men det var det inte

  2 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-03-01, kl 01:15, om Hotell GästisEtt säreget hotell, utan tvekan. Svårbedömt men väljer att charmas av det bitvis unika hotellet mitt i Varberg. Ingår både frukost- och middagsbuffé vilket gör det hela prisvärt, eftersom maten är utsökt. Med det sagt, alla tycker olika, men för min del var vistelsen på Hotell Gästis utmärkt. PS bara idén med bokklubben är i sig beundransvärd.

  0 0 Från Hotellkartan.se