Välj kartsajt: hotell

Senaste aktiviteter på Hotellkartan (sid 8):

Visar:senaste recensioner  

 • Betyg: 32017-10-21, kl 11:40, om Best Western Gustaf Fröding Hotell & KonferensLigger bra till om man inte vill bo i citykärnan. Restaurangen hyfsad och trevligt bemötande. Sängen i enkelrummet i smalaste laget, men allt är som det brukar vara på ett hotell av den här klassen. Frukosten innehöll det jag ville ha så inget att klaga på.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-09-07, kl 19:52, om Hotell ErikslundBlev väl mottagen av trevlig personal. Rummet stort och fint, stort badrum och skön säng. Större hotell än jag väntade mig, med både gym, konfererens- och spa-avdelning. Frukosten motsvarade mina förväntningar och det fanns en hel del att välja på. Hotellet ligger nära motorvägen, men man störs inte av trafiken. Bra parkeringsmöjligheter och det finns wi-fi på rummen.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-09-04, kl 08:11, om Skoogs Krog och LogiEtt litet underbart hotell med en otroligt fin inredning! Mycket trevlig personal!
  Stort basturum.
  Ligger centralt, nära restauranger.
  God frukost med närproducerad och ekologiska produkter.
  De erbjuder en utflyktsmatsäck om du ska ut på en dagsutflykt.
  De stora rummen har utsikt mot sjön.
  Välj detta hotell för en härlig familjär känsla!
  Vi återkommer!

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 32017-08-19, kl 17:22, om Best Western Kom HotelCentralt beläget. Rummet var rent. Madrassen en aning hård. Lyhört, både från trafiken utanför och från rummet bredvid. Frukosten ganska medioker. Personalen trevlig, de startade alltid upp en konversation på engelska så mansjälv svarade på engelska tills man kom på ´javisst ja jag är svensk och befinner mig i Sverige´. Lite småkul. De hade lite ´bra å ha´-grejer i foajén som paraplyn, väskor, regncape och liknande samt lite godis till försäljning. Det fanns kaffe att ta om och när man ville. Ett bord i foaje´n var även en stor bildskärm så man kunde sitta och kolla runt på kartor och annat.

  1 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-08-15, kl 14:10, om Hotel MariaRoligt och mysigt hotell med olika teman på rummen. Rummen är ganska små, men kul. Restaurangen har bra mat. Frukosten var inte mycket att hänga i julgranen, magert utbud och tråkig, fick gå och fika efter frukosten för att trösta mig ...........
  Personalen är trevlig och serviceinriktad och läget i centrum är svårslaget - centralt men ändå lugnt!

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-08-07, kl 10:06, om Strandflickornas HavshotellFantastiskt litet hotell med anex. Bägge med mysiga rum, inte ett enda de andra likt. Vackert belägen liten svit alldeles intill havet där även bastu och bubbelpool finns belägen. Mysig matsal med god mat och sist men inte minst de trvliga ´flickorna´ i personalen.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-08-02, kl 13:09, om St Jörgens HotellEtt mycket familjevänligt Hotell , med bra frukost

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 32017-08-01, kl 13:33, om Dalkullans MotellBra enkelt Hotell nära centrum och bra priser.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-07-28, kl 20:12, om Karlsbergs GårdSå supermysigt! Bott i två av de tre rummen i huvudbyggnaden och båda var jättefina, inredda i lantlig stil. Nyrenoverade. Fräscha, moderna badrum. Välutrustat kök att låna, samt grill. Jättegod frukost med flera egna produkter. Fina omgivningar. Jättetrevliga & serviceminded ägare!

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 22017-07-26, kl 19:33, om Scandic KarlskronaHur är det möjligt att de fått sin parkering ett helt kvarter bort när det finns en parkering i anslutning till hotellet, men som ägs av parkeringsbolag och kostar multum? Inte ens en handikapplats fanns i närheten. Restaurangen håller hög svansföring men har samma meny som andra scandicrestauranger - bara avsevärt dyrare.... nej, vid ev. nytt besök i staden blir det annat hotell...

  0 0 Från Hotellkartan.se