Välj kartsajt: hotell

Senaste aktiviteter på Hotellkartan (sid 4):

Visar:senaste recensioner  

 • Betyg: 52017-11-06, kl 14:04, om First Hotel GBra och mysigt hotell som ligger centralt i Göteborg. Rummen är rymliga och man hör inget oväsen inifrån. Öppet och modernt hotell.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 12017-11-04, kl 16:20, om Hotel Astron PrincessDrabbades av legionärssjukan, med livshotande tillstånd här

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-11-04, kl 13:24, om Strand HotelMycket trevligt och personligt hotell med lika trevlig personal! Bra rum för större familjer. Bra frukost!

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-10-31, kl 15:07, om Motel LSnyggt och rent med trevlig personal. Vi bodde i ett familjerum med dubbelsäng och en våningssäng. Det var tyst och välventilerat med bra mörkläggningsgardiner. Det enda negativa var frukosten som var god men enkel.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 32017-10-21, kl 11:48, om SahlströmsgårdenRummen verkar så nygjorda att inte allt finns ännu? Väldigt få elurtag, inget papper eller penna på skrivbordet. Det fanns en fåtölj men den stod i hörnan med ryggen mot tv:n på väggen så vill man titta på tv får man sitta på sängen. Inget att ställa väskan på, den fick läggas på sängen... På plussidan - det fanns skohorn! I restaurangen på kvällen en enda rätt att välja på (buffé) och vid frukosten måste man hämta kaffe ute i sällskapsrummet, det borde finnas lite närmare övriga frukostborden.....

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 32017-10-21, kl 11:40, om Best Western Gustaf Fröding Hotell & KonferensLigger bra till om man inte vill bo i citykärnan. Restaurangen hyfsad och trevligt bemötande. Sängen i enkelrummet i smalaste laget, men allt är som det brukar vara på ett hotell av den här klassen. Frukosten innehöll det jag ville ha så inget att klaga på.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-09-07, kl 19:52, om Hotell ErikslundBlev väl mottagen av trevlig personal. Rummet stort och fint, stort badrum och skön säng. Större hotell än jag väntade mig, med både gym, konfererens- och spa-avdelning. Frukosten motsvarade mina förväntningar och det fanns en hel del att välja på. Hotellet ligger nära motorvägen, men man störs inte av trafiken. Bra parkeringsmöjligheter och det finns wi-fi på rummen.

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 52017-09-04, kl 08:11, om Skoogs Krog och LogiEtt litet underbart hotell med en otroligt fin inredning! Mycket trevlig personal!
  Stort basturum.
  Ligger centralt, nära restauranger.
  God frukost med närproducerad och ekologiska produkter.
  De erbjuder en utflyktsmatsäck om du ska ut på en dagsutflykt.
  De stora rummen har utsikt mot sjön.
  Välj detta hotell för en härlig familjär känsla!
  Vi återkommer!

  0 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 32017-08-19, kl 17:22, om Best Western Kom HotelCentralt beläget. Rummet var rent. Madrassen en aning hård. Lyhört, både från trafiken utanför och från rummet bredvid. Frukosten ganska medioker. Personalen trevlig, de startade alltid upp en konversation på engelska så mansjälv svarade på engelska tills man kom på ´javisst ja jag är svensk och befinner mig i Sverige´. Lite småkul. De hade lite ´bra å ha´-grejer i foajén som paraplyn, väskor, regncape och liknande samt lite godis till försäljning. Det fanns kaffe att ta om och när man ville. Ett bord i foaje´n var även en stor bildskärm så man kunde sitta och kolla runt på kartor och annat.

  1 0 Från Hotellkartan.se
 • Betyg: 42017-08-15, kl 14:10, om Hotel MariaRoligt och mysigt hotell med olika teman på rummen. Rummen är ganska små, men kul. Restaurangen har bra mat. Frukosten var inte mycket att hänga i julgranen, magert utbud och tråkig, fick gå och fika efter frukosten för att trösta mig ...........
  Personalen är trevlig och serviceinriktad och läget i centrum är svårslaget - centralt men ändå lugnt!

  0 0 Från Hotellkartan.se