Välj kartsajt: hotell

2Home Hotel Apartments

3.4 i "vägt snittbetyg" (2)

2Home Hotel Apartments ligger i Solna i Stockholm, 8 minuters promenad från tunnelbane- och pendeltågsstationen Sundbyberg. Här erbjuds lägenheter med eget kök och gratis fast internet. Alla lägenheter på 2Home Hotel har kabel-TV och ett skrivbord. I köket finns en mikrovågsugn och ett kylskåp med frys. Frukostbuffén serveras varje morgon i det ljusa och inbjudande frukostrummet.

Adress: Rasundavaegen 175, 169 36 Solna
Recensera 2Home Hotel Apartments...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av 2Home Hotel Apartments:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Lägenhetshotell i Solna. Nära Sundbyberg centrum. Rummen har pentry och riktigt strykjärn. Frukosten är okey men inte bra. Ingen middag och ingen bar. Hotellet har tvättstuga och bastu. Nära till konsum, flera bra ´mat att hämta´ ställen och tunnelbana.

    0 0 2009-06-06 kl. 19:02
  • Betyg: 4Mycket prisvärt boende för barnfamiljer. Du har tillgång till pentry och det finns tvättstuga i huset. Bäst tycker jag är att boka genom Destination Stockholm så får du ett bra pris som inkluderar ett kort som ger fria resor med SL (tunnelbana, buss) och inträden till en massa muséer. Rent och fräscht. Frukost får man köpa till om man inte vill göra den själv. Fri parkering intill huset. Glöm inte att ange att du vill ha parkering vid bokning. Nära till Näckrosens tunnelbanestation. Vid stationen finns en konsumbutik och det finns två pizzerior nära.Rekommenderas.

    0 0 2009-04-23 kl. 19:25

De som går hit besöker även:

   Hotel Aveny
Umeå
   Elite Hotel Arca...
Stockholm
   Clarion Hotel Sign
Stockholm
   Nordic Sea Hotel
Stockholm
   Hotel Savoy
Jönköping