Välj kartsajt: hotell

Buustamons Fjällgård

4.2 i "vägt snittbetyg" (2)

Detta hotell har egen bar och restaurang, och erbjuder elegant boende i populära Åre. Här har du direkt tillgång till skidbackarna. Det finns en uppvärmd utomhuspool, bastu och vodkadestilleri i hotellets källare.

Adress: Buustamon 142, 830 13 Åre
Recensera Buustamons Fjällgård...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Buustamons Fjällgård:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4har åkt på denna sida av berget och ätit lunch här och lånat deras toaletter. Gillar stället som omväxling mer lugnt och genuint uppskattas verkligen och supertrevlig personal för 3,5 år sedan

    0 0 2017-02-25 kl. 18:00
  • Betyg: 5Detta måste nog ändå vara Åre mysigaste boende. Antingen kommer man hit på skidor eller så får du åka hotellets skoter eller bandwagon nere från vägen. Väldigt mysig och familjär stämning. Jättetrevlig personal. Fjällgården har 11-12 rum, och ligger direkt i skidbacken. Det finns inte toalett på rummet, utan det är toalett och dusch i korridoren. Helt OK, och gör att övernattningen inte är så dyr. Vore det inte så skulle det nog kosta det dubbla. Relax-avdelningen med stor bastu och varma badtunnor: toppen. Men bäst av allt är kanske ändå restaurangen som är med i White Guide.

    2 1 2017-02-24 kl. 21:39

Andra hotell i närheten:

De som gillar Buustamons Fjällgård gillar även:

   Görvälns Slott
Järfälla
   Ulfsunda Slott
Bromma
   Lydmar Hotel
Stockholm
   Waxholms Hotell
Vaxholm
   Hasseludden Yasu...
Saltsjö-boo
   Wreta Gestgifveri
Ålberga

Visa alla hotell nära...