Välj kartsajt: hotell

Beach House Cottages

4.2 i "vägt snittbetyg" (2)

Dessa enkla stugor ligger intill en strand vid Östersjön och är utrustade med sittgrupp och egen grill. Stugorna har delat badrum. Till centrala Ystad är det 4 km. Maten kan du laga i de 3 gemensamma köken i huvudbyggnaden på Beach House.

Adress: Fritidsvägen 9, 27160 Ystad
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera Beach House Cottages...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Beach House Cottages:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Knallade dit på någon halvtimme från centralstationen, längs havet, och det kändes bra att bo så nära stranden. Missa inte lyxhusen som skymtar i buskarna på vägen dit. Jag vet inte hur det är i högsäsong, men rummet kändes välisolerat och tyst. Väldigt rent och bra standard på kåken. Inte så pittoreskt som jag hade velat men bra standard.

    0 0 2013-07-04 kl. 18:52
  • Betyg: 5Ett väldigt vackert ställe att bo på till vettigt pris. Mycket fina rum och fräscha toaletter. Jag uppskattade även de trevliga köken med många sittplatser. Motion får man när man promenerar den vackra strandpromenaden in till Ystad centrum. Bara det inte regnar, för då känns vägen lång! Jag tror att jag återvänder hit förr eller senare. Ystad är en mycket trevlig stad med väl dokumenterad gammal bebyggelse. Ett föredöme när det gäller kulturvård i våra kommuner!

    1 0 2012-11-13 kl. 23:34

De som går hit besöker även:

   Best Western Hot...
Uddevalla
   Quality Hotel Ek...
Linköping