Välj kartsajt: hotell

STF Kvikkjokk Fjällstation

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Kvikkjokk Fjällstation ligger mellan nationalparkerna Padjelanta och Sarek. Det är startpunkten för Kungsleden och andra vandringsleder. Här erbjuds regional mat, ett fullt utrustat gemensamt kök och en butik.

Adress: Storvägen 19, 962 02 Kvikkjokk
Recensera STF Kvikkjokk Fjällstation...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av STF Kvikkjokk Fjällstation:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Recenserar nu bara fjällstationens restaurang. Vi stannade där och åt innan vi vandrade en bit på Kungsleden. Vilket trevligt bemötande! Glada, trevliga och familjära. Vi åt en fantastisk lunch. Renskav, kokt mandelpotatis med rårörda lingon. Vilken duktig kock! En så pass ´enkel´ måltid smakar i världs klass. Till detta fick vi en stor skål blandad sallad som man kunde tro var nyskördad på plats. Två nybakade mjuka bröd var två knäckebröd och riktigt smör. Att allt serverades på orginal tallrikar från STF:s storhetstid på -50 talet förhöjer ju bara känslan. Kan varmt rekommenderas.

    0 0 2013-07-04 kl. 22:16
  • Betyg: 4Här avslutade vi vår skidtur som vi startat från Saltoluokta. Rummen var ok. Personalen var underbar och var hjälpsamma! Vi hade förbeställt middag, vilket gick att göra. Det blev renskav med mos och lingonsylt vilket smakade helt ljuvligt. Rekommenderas starkt.

    0 0 2013-01-02 kl. 23:22
  • Betyg: 4Mysigt vandrarhem längs kustleden. Här finns de bekvämligheter som du saknar när du bor i tält. T om en restaurang med liten bar!

    0 0 2012-07-27 kl. 13:34

De som går hit besöker även:

   Treehotel
Harads
   Bo Pensionat
Färjestaden
   Story Hotel
Stockholm
   First Camp Kolmå...
Kolmården

Andra hotell i närheten:

De som gillar STF Kvikkjokk Fjällstation gillar även:

   STF Saltoluokta ...
Saltoluokta
   Icehotel
Jukkasjärvi
   STF Stockholm, a...
Stockholm
   Narada Resort & ...
Baocheng

Visa alla hotell nära...