Välj kartsajt: hotell

Metro Hotel

1.7 i "vägt snittbetyg" (3)

Detta hotell ligger i Västberga, 2 km från Stockholmsmässan och 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Midsommarkransen. På hotellet finns bastu och gym samt rum med gratis Wi-Fi. Alla rum på Hotel Metro har platt-TV, skrivbord och eget...

Adress: Vretensborgsvägen 14, 12630 Hägersten
Recensera Metro Hotel...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Metro Hotel:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Sämsta jag nånsin satt min fot i. Varm öl, kall mat. personalen ?!???? jobbar det ens nån där??? Vore bättre med en dator man checkade in vid så kan den där dåren få sparken istället.....
    Aldrig mer

    0 0 2012-04-19 kl. 21:01
  • Betyg: 2Billigt är väl ända fördelen. Det ligger långt ifrån Stockholms Centrum, en bra bit från t-banan, toalett i korridoren. Frukosten var ok.

    0 0 2009-05-15 kl. 19:17
  • Betyg: 1Det här hotellet har en enda fördel: det är billigt. I övrigt så ligger det långt bort från all ära och redlighet, och när jag besökte det fick jag ett rum med obäddad säng. Kaffet smakade bäver och frukosten var på sin höjd acceptabel. Personalen var dock relativt trevlig.
    Hotellet marknadsför sig med att det ligger i närheten av Stockholmsmässan i Älvsjö. Det gör det inte. Vi pratar en dryg halvtimmes promenad eller en krånglig bussresa med flera byten på obskyra hållplatser ute i olika villaområden.

    0 0 2009-03-17 kl. 16:52

De som går hit besöker även:

   First Hotel Reisen
Stockholm
   Omena Hotel Stoc...
Stockholm
   Clarion Hotel Am...
Stockholm
   Hilton Stockholm...
Stockholm