Välj kartsajt: hotell

STF Stockholm, Fridhemsplan Vandrarhem, First Hotel

3.8 i snittbetyg (23)

STF Vandrarhem Stockholm/Fridhemsplan har en dygnet-runt-öppen reception, bekväma hotellsängar samt TV och trådlöst internet på alla rum. Nära till restauranger, sevärdheter och aktiviteter.

Adress: St Eriksgatan 20, 11239 Stockholm
Tel: 08-6538800
Utforska fler hotell i Stockholm: Båtar  Vandrarhem  Lägenheter  Strand  Romantiskt  Spa  Budget  Lyx  Design  Med pool 
Recensera STF Stockholm, Fridhemsplan Vandrarhem, First Hotel...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av STF Stockholm, Fridhemsplan Vandrarhem, First Hotel:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Hotellet låg på kort avstånd till Tunnelbanan. Kaféet fixade en supergod svampmacka som satt som en smäck när jag bara ville få något i magen, snabbt och enkelt.
  Även om jag valde ett fönsterlöst rum för kostnadens skull så kändes det fel att kunna höra vad personen i rummet bredvid pratade om i sin mobil. Toaletten var inte 100 rengjort, kändes sunkigt.
  Frukosten var helt okey.

  1 0 2016-11-11 kl. 19:09
 • Betyg: 4Bodde på hotelldelen. Mycket nöjd med rummet som ändå är väldigt enkelt. Jag hade ett rum utan fönster, vilket är helt okej då man ändå inte vill sitta och uggla på ett hotellrum hur länge som helst. Jag hade ett klagomål om ett störande beteende i rummet intill, något som personalen ordnade till inom tio minuter. Mycket god service.

  Wifi är mycket stabilt. Frukosten är okej - inget överdåd och man kan inte förvänta sig alla sina favoriter, men det är fräscht och gott.

  1 1 2016-03-15 kl. 16:18
 • Betyg: 4Riktigt bra vandrarhem! Bra läge, pris och frukost/mat.

  0 0 2014-04-22 kl. 10:46
 • Betyg: 5Kändes väldigt välkomnande när man steg in i entrén. trevlig personal som noterade att man kom in. Rent och städat överallt. Rummen var rymliga med ett litet kylskåp. Väldigt bra med tanke på att man kanske inte vill förvara frukosten i gemensamma utrymmen iom stöldrisken. För oss som lämnar stället innan frukosten, som man kan köpa, till öppnar. Stort för Wifi, väldigt stabilt och bra. Framförallt när man har konferens via den och kan sitta på rummet istället för t.ex foajen. Bra med 24H bemanning på receptionen.

  1 0 2013-09-05 kl. 09:59
 • Betyg: 3Det enda vandrarhem i stockholm jag testat och här är vi återkommande gäster. Har bara mött trevlig personal!!
  ett ´fel´ är att det är så hemskt varmt inne på rummen och man får ej öppna fönstret och vädra. Just nu är gästköket avstängt pga renovering vilket jag tycker de skulle ha meddelat om när jag ringde och bokade, även att det skulle vara rabatterat pris under tiden.

  Ett plus nu var litet kylskåp på rummet!
  vi bodde i dubbelrum (ja såg inte ut såhär när vi kom haha) väldigt bra med kylskåp på rummet

  2 0 2013-05-16 kl. 18:33
 • Betyg: 3Mycket trevlig personal. God frukostbuffe.

  0 0 2013-03-26 kl. 21:10
 • Betyg: 5Här bor jag oftast när jag besöker Stockholm. Trevliga rum och mycket bra service. Jag uppskattar möjligheten att köpa en rejäl frukost till bra pris. Sedan har man bara att gå ett stenkast till närmaste T-banestation. Man behöver sällan vänta mer än 10 minuter till nästa tåg! Jag rekommenderar gärna detta vandrarhem till dem som vill bo bekvämt men ändå prisvärt i Sveriges vackra huvudstad!

  3 0 2012-11-11 kl. 16:45
 • Betyg: 5Jag bodde längst upp ett mycket fint rum som kändes mer som en svit på ett hotell. Magnifik utsikt och bra gångavstånd till centrum. Inget vandrarhemspris på det rummet jag lånade. Frukosten är också finemang. Har inte provat något av de vanliga rummen, men kikade in i det gemensamma köket och det kändes ganska spartanskt.

  2 0 2012-07-31 kl. 08:22
 • Betyg: 4Mera som ett enkelt/prisvärt hotell än ett vandrarhem. Men bra sängar och rumsstandard, Wifi. Som hotellfrukost var den ganska enkel. Något lyhört från stadstrafiken utanför.

  1 1 2012-07-28 kl. 10:04
 • Betyg: 3Jag trivdes. Har bott där både i flerbädds rum (7sängar) med andra jag kände, då var de högt och fin utsikt över stan. Sen har jag även bott i källaren i ett 4 bäddsrum (endast kvinnor) dock utan fönster. Men ändå blev det inte så varmt som man kan tro att de ska bli mitt i sommaren.För något år sedan gjorde de om det gemensamma köket där nere, känns lite ´hemkunskapskök´ över det, matplatsen är ganska trång, men vill man kan man ju äta i matsalen där uppe.
  Frukosten var väll ingen höjdare men gick ner.
  Trevlig personal.

  1 1 2012-06-27 kl. 21:38

De som går hit besöker även:

   Clarion Grand Ho...
Helsingborg
   Hotel Maria
Helsingborg
   Bergabo Hotell &...
Rönnäng
   Thorskogs Slott
Lödöse