Välj kartsajt: hotell

Sahlströmsgården

3.5 i "vägt snittbetyg" (2)

Sahlströmsgården är ett elegant hotell i en gård från tidigt 1900-tal. Det tar 5 minuter i bil till Torsby, men det mesta du behöver finns på plats. Hotellet har till exempel en restaurang, ett galleri och en textilbutik. Alla rummen har utsikt över Sirsjön.

Adress: Utterbyn 49, 68592 Torsby
Recensera Sahlströmsgården...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Sahlströmsgården:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Perfekt hotell med ett perfekt läge. Vi upplevde rummet helt annorlunda än föregående recensent. Smakfullt inrett med fin utsikt över Sirsjön. Både frukost och middag var mycket bra. En fantastiskt fin guidning av konstnärsgården blev ett extra plus. Helnöjda!

    0 0 2019-08-11 kl. 11:10
  • Betyg: 3Rummen verkar så nygjorda att inte allt finns ännu? Väldigt få elurtag, inget papper eller penna på skrivbordet. Det fanns en fåtölj men den stod i hörnan med ryggen mot tv:n på väggen så vill man titta på tv får man sitta på sängen. Inget att ställa väskan på, den fick läggas på sängen... På plussidan - det fanns skohorn! I restaurangen på kvällen en enda rätt att välja på (buffé) och vid frukosten måste man hämta kaffe ute i sällskapsrummet, det borde finnas lite närmare övriga frukostborden.....

    0 0 2017-10-21 kl. 11:48