Välj kartsajt: hotell

Rasta Mariestad

2.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Njut av frukost inklusive och privat parkering här på motorvägshotellet Rasta Mariestad, som ligger behändigt för resenärer längs E20. Hotellet har tre stjärnor och ligger nära Göta Kanal.

Adress: Muggebo, 54292 Mariestad
Recensera Rasta Mariestad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Rasta Mariestad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Nej tack. Priset verkar OK. Men rummet har en platt säng med bara en platt kudde, tur jag hade med mig en egen kudde att lägga till. badrummet har ett totalt felplacerat LITET handfat i ett hörn på ett sätt så att man inte kan böja huvudet över vid tvätt/tandborstning. I just mitt rum hade handfatet dessutom stopp i avloppet.
    Svinsnålt att hotellgästerna måste betala 25 kr för att få en enkel kopp kaffe att ta upp på rummet på kvällen. Andra bra ställen har kaffet gratis då.
    Trist frukost, ost, korv mm kändes som Coop Basic ungefär.

    0 0 2017-06-01 kl. 19:29
  • Betyg: 3Helt ok rum, bra avställningsyta i badrummet, skön säng. Man får välja mellan att ha det varmt eller sova trots att en och annan långtradare åker förbi på baksidan av huset. Sov trots allt skönt, men frukosten var inte särskilt lysande. Med små medel kunde man höja standarden på frukosten - plastskedar till äggen är usch! Där fanns minst fyra sorters sötad och smaksatt youghurt/filmjölk men bara en ren fil. t.ex Men priset är lågt så egentligen ska man väl inte klaga. Restaurangen är helt ok.

    0 0 2013-06-19 kl. 18:48

De som går hit besöker även:

   Hotell Åsen
Anderstorp
   Stadshotellet Ma...
2818 meter bort
   Hotel Poseidon
Göteborg
   Best Western Hot...
Årjäng