Välj kartsajt: hotell

Marstrands Havshotell

3.9 i "vägt snittbetyg" (4)

Marstrands Havshotell är ett fyrstjärnigt strandhotell vid den pittoreska ön Marstrand, i Skagerrak. Det här är ett högklasshotell som bland mycket annat erbjuder en förstklassig restaurang och ett spa. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi. TV saknas.

Adress: Varvskajen 2, 44030 Marstrand
Recensera Marstrands Havshotell...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Marstrands Havshotell:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Nytt hotell, så allt är fräscht fortfarande såväl på rummen som i spa´t. Något små rum, men full funktionella. Sköna sängar & lakan. Mycket mysigt spa med simbassäng, två bubbelpooler, utomhustunna, ishink, samt två olika bastus. Maten i restaurang inget märkvärdigt, men frukosten på morgonen har en uppsjö av olika alternativ på pålägg o bröd, samt youghurts o juicer. Något för varje smak, en av de bästa jag ätit! Hotellet ligger fint vid vattnet med utsikt mot Marstrands-ön. Ofta bra erbjudanden på hemsidan. Rekommenderas!

    0 0 2012-07-06 kl. 08:03
  • Betyg: 4Väldigt fint fint och mysigt god mat bra frukost rekomenderar

    0 0 2012-04-17 kl. 20:38
  • Betyg: 4Fick ett jättebra erbjudande med hotell och spa, väldigt prisvärt. Fräscht och mysigt hotell, gillade stilen. Jättefint spa, kunde vart kul om det var lite större kanske. Bra mat i restaurangen och god frukostbuffé!

    0 0 2012-04-17 kl. 20:00

De som går hit besöker även:

   Stenungsbaden Ya...
Stenungsund
   First Hotel Avalon
Göteborg
   Clarion Hotel Post
Göteborg
   Hotel Riverton
Göteborg
   Clarion Collecti...
Karlstad