Välj kartsajt: hotell

Huskvarna Stadshotell

2.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Nära Jönköping och den vackra sjön Vättern ligger centralt belägna familjehotellet Huskvarna Stadshotell. Det här är ett fyrstjärnigt högklassalternativ för dig som letar bekvämt boende i trakterna.

Adress: Erik Dahlbergsgatan 20, 561 32 Huskvarna
Recensera Huskvarna Stadshotell...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Huskvarna Stadshotell:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Detta var för länge sedan men av bilderna att döma tycks inget förändrats. Jag har inte varit med om sämre. 1.200 kr dubbelrum, helg. Hotellet verkar alldeles nyligen vara renoverat/ ombyggt och det blev inte vackert. Utanpå ser det ut att vara ett klassiskt gammalt hus men inuti finns inget bevarat alls. Allt gammalt är urrivet. Sängarna var så höga att man nästan fick stå på pall för att komma upp på dem. Att sitta på dem och läsa tidning gick inte. I rummet fanns två små stolar och ett pyttelitet runt plastbord med massa hål i. Inget annat bord!

    0 0 2015-06-03 kl. 08:41
  • Betyg: 5Bästa carpaccion vi någonsin har ätit och rödingen var den bästa fisken jag kan minnas. Kan rekommenderas! Billigt var det med om man ser till vad man får.

    0 2 2012-06-17 kl. 08:32
  • Betyg: 1Hit gick vi för att äta den 20/10 2011 innan vi skulle titta på HV71. Det skulle vi inte ha gjort. Först beställde vi maten sen fick vi beställa drycken. Efter ca 45 min. påpekade vi att vi troligtvis inte skulle hinna äta maten innan vi måste åka iväg till matchen. Efter 5-10 min kommer kökschefen in och undrar vad problemet var. Efter att vi talat om tidsnöden vi satt i så erbjöd han sig att kompensera med en efterätt ???? När vi skulle gå så kom maten och utsvultna som vi var så fick vi slänga i oss maten och därefter betala fullt pris för detta. DÅLIGT! Hit går vi inte mer.

    3 0 2011-11-27 kl. 16:48

De som går hit besöker även:

   Clarion Collecti...
Jönköping
   Hotel Amalias Hus
Gränna
   Elite Stora Hote...
Jönköping
   Maritim Krog & H...
Simrishamn
   Best Western Plu...
Jönköping
   Ibis Hotel Väste...
Västerås