Välj kartsajt: hotell

Hotell Rum Oscar

3.0 i "vägt snittbetyg" (3)

I Oskarshamns hjärta ligger Hotell Rum Oscar. Här erbjuds gäster gratis tillgång till internet och ett val mellan enklare rum, eller sådan som är mer välutrustade, till exempel med skrivbord, TV och vardagsrumsdel. Läget är centralt med endast 200 meter till busstationen.

Adress: Södra Långgatan 15-17, 572 55 Oskarshamn
Recensera Hotell Rum Oscar...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotell Rum Oscar:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Trevligt, rent, snyggt. Centralt mitt emot busstationen. Dock låg mitt rum i gatuplan ut mot gatan, inte mycket trafik i.o.f.s. En fönstertvätt skulle ju inte skada. Bra att man bjuder på kaffe och frukt i allrummet.
  Liten terass fanns att tillgå i detsamma. Frukosten helt okej med gott bröd och kallrökt lax.
  Vill man bo billigt så är detta hotell att rekommendera!!

  0 0 2015-06-06 kl. 07:12
 • Betyg: 3Helt ok lågbudgethotell som ligger så centralt du kan komma i Oskarshamn. Vi fick ett riktigt stort rum med egen jättealtan, dock mediokert inrett. Frukosten serverades i källaren och den gick väl an, inget man kommer lägga på minnet dock. Lite strul med att få nyckeln dock då det är ett sådant hotell där du får en kod och ska ta ut den själv i ett förvaringsskåp. Till slut löste det sig, men ett litet problem då det inte finns en bemannad reception hela tiden.

  0 0 2012-04-22 kl. 09:54
 • Betyg: 3Ett vanligt hotell men det som man behöver men inte mycket mer. Ganska stort rum men inte särskilt spännande inredning. På frukosten fanns det mesta men inte mer än det vanliga. Ganska trevligt rum som man åt frukost i men tyvärr var det i källaren vilket kunde vara roligare om det var lite fönster ut så man kan se. Men väldigt smidigt att boka och trevlig personal.

  1 0 2012-04-22 kl. 09:45

De som går hit besöker även:

   Hotell Ett
229 meter bort
   Mosebacke Hostel
Stockholm
   Scandic Täby
Täby
   Collectors Lady ...
Stockholm