Välj kartsajt: hotell

Hotell Conrad - Sweden Hotels

4.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Hotell Conrad ligger endast 500 meter från Karlskrona Centralstation, Fiskartorget och hamnen i Karlskrona. Det är med andra ord inget dåligt läge för en vistelse i staden. Själva Hotell Conrad ligger utspritt över tre byggnader, men alla rummen har kabel-TV och kaffekokare för att nämna något av det som ingår i priset. Annat är Wi-Fi och enkel tillgång till parkeringsplats.

Adress: V.Köpmansgatan 12, 37134 Karlskrona
Recensera Hotell Conrad - Sweden Hotels...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotell Conrad - Sweden Hotels:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Hotell Conrad är ett hotell som är inrymt i flera vanliga lägenhetsfastigheter. Rummen är trevliga och personalen är verkligen kanon. Bor man här utanför högsäsong ställer personalen fram soppa och bröd i matsalen på kvällarna. Kanon om man som jag bott där i samband med jobb i veckorna och inte vill gå ut och äta mat varje kväll.

    0 0 2014-07-30 kl. 13:04
  • Betyg: 3Centralt och bra hotell. Rena och fräscha rum. God frukost men lite kaotiskt vid servering p g a små utrymmen och en konstig gubbe i vaktmästarkläder som var överallt och pillade

    0 0 2013-07-14 kl. 07:35
  • Betyg: 5Hotell Conrad är jättebra - även för affärsresenären som skall vara i Karlskrona en längre tid. Hotellet har också rum av lägenhetstyp, med kök mm för eget hushåll. Mycket bra. kan rekommenderas varmt.

    0 0 2012-06-28 kl. 13:02