Välj kartsajt: hotell

Hotell Carl IX

1.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Vid Vimmerbys största torg ligger familjeägda Hotell Carl IX, 10 minuters promenad från Astrid Lindgrens Värld. Sittgrupp, skrivbord, satellit-TV och Wi-Fi är några av de bekvämligheter som ingår vid en övernattning. I hotellets restaurang serveras ett urval av lätta maträtter och frukost om morgnarna. Det finns även tillgång till en mikrovågsugn, samt leksaker och spel för barnen.

Adress: Sevedegatan 37, 598 37 Vimmerby
Recensera Hotell Carl IX...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotell Carl IX:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1..konst att skapa ett hotell, på samma sätt som det är att måla, skriva eller skapa musik. Detta är drivkraften och passionen bakom Hotel Carl IX.

    Man bör ju bli misstänksam redan vid dessa ord. Tyvärr slog inte varningsklockorna till i tid.

    Det familjerum vi fick var verkligen sjaskigt. Sängarna var under all kritik komfortmässigt, många detaljer var trasiga i rummet som också var slitet och orenoverat.

    Utanför brölade verandan på Stadshotellet till midnatt. Priset var sett till kvalitet skyhögt - 1695 kr. 800 hade varit lagom.

    Frukosten OK, men totalt sett mkt dålig valuta för pengarna.

    0 0 2012-07-31 kl. 22:08
  • Betyg: 1Sämsta hotellet jag varit på! Sjaskigt hotell vars bilder förskönat verkligheten. Färg i tak och golvlister hade flagnat av. Slitet nattduksbord som hämtat från en container. Den äldre damen i receptionen kunde inte lösenordet till WiFi, vi fick 3 lösenord men inget funkade. Vi fick ett rum med dusch där duschdörröppningen var max 25 cm. En av oss kunde inte komma in i duschen....jo, om man kanske tvålade in sig kunde man nog glida in! Vi bad om ett rum med badkar istället, och damen blev butter. Frukost var i källaren med rör i taket. Rummet kostade 1600 kr/natt. Råder er att inte bo där!

    0 0 2012-06-18 kl. 19:48

De som går hit besöker även:

   Best Western Vim...
64 meter bort
   Best Western Hot...
Askersund
   Clarion Hotel Sign
Stockholm
   Hotel Riverton
Göteborg
   Julita Gård
Julita