Välj kartsajt: hotell

Hotel Palace

2.4 i "vägt snittbetyg" (3)

Intill det populära shoppingcentret Nordstan, alldeles nära Göteborgs centralstation ligger Hotel Palace. Hotellet erbjuder en varierad frukostbuffé och ljusa rum med högt i tak, kable-TV, kaffekokare och gratis Wi-Fi. Rummen har egna eller delade badrum. I byggnaden finns en varierad à la carte-restaurang. Närheten till Göteborgs puls och attraktioner är total.

Adress: Södra Hamngatan 2, 411 06 Göteborg
Utforska fler hotell i Göteborg: Båtar  Vandrarhem  Lägenheter  Strand  Romantiskt  Spa  Budget  Lyx  Design  Med pool 
Recensera Hotel Palace...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Palace:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Det närmsta ett boutique-hotell du kan komma centralt i Göteborg, skulle jag gissa på. Fantastiska rum, väldigt trevlig personal och lobbyn är sjukt härlig inredning på. Gillar du design, inredning och genomtänkt inredning är det här ett hotell för dig. En bra upplevelse rakt igenom nästan, men ett litet minus för att sömnen störs litet av spårvagnar etc som åker utanför - och för att minibaren bara hade alkohlfria drycker (och ej någon öppnare trots flaskor som kräver det). Kan starkt rekommendera en vistelse!

  2 1 2013-12-08 kl. 15:25
 • Betyg: 3Centralt, tyst men dåligt med parkering. Var tvungen att parkera i Nordstan.

  0 0 2013-04-01 kl. 10:52
 • Betyg: 1Det enda bra med detta hotellet var läget. Frukosten var undermålig för att vara ett hotell, standard som ett vandrarhem. Kallt på rummet så jag fick ligga och sova i joggingkläder plus extrafilt. Fick in ett element till nästa natt, efter att jag sagt till. Då svarade dom med att det var svårt att värma upp ett gammalt hus...men elementen var på det högsta och iskalla. Centralvärmen var inte ens på!!!!
  Nätack, även om priset var billigt 525:-/ rum med delat badrum, kommer jag inte välja det igen.

  0 0 2012-09-27 kl. 16:27

De som går hit besöker även:

   The More Hotel
Malmö
   Grand Hotel Falk...
Falkenberg
   First Hotel Kung...
Trollhättan
   Solbacka Gästgiv...
Södra Ås
   Hotel Nice Bed &...
2412 meter bort