Välj kartsajt: hotell

First Hotel Carlshamn

3.3 i snittbetyg (5)

Detta hotell ligger där Mieån rinner ut i Östersjön, och erbjuder utsikt över Karlshamns hamn. Här erbjuds Wi-Fi och privat parkering utan kostnad, liksom bastu och gym. Alla rum på First Hotel Carlshamn är inredda i varma färgtoner, och har ett eget badrum och rymliga garderober. Vissa av rummen har en balkong med utsikt över hamnen. Hotellets bar erbjuder à la carte-rätter och en vinterträdgård, där gästerna kan njuta av havsutsikten.

Adress: Varvsgatan 1, 374 35 Karlshamn
Recensera First Hotel Carlshamn...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av First Hotel Carlshamn:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Ett fräscht och trevligt hotell med bra läge i Karlshamn. Jättefin frukostbuffé. Rent och snyggt och trevlig personal. Provade bastun också som fanns på fjärde våningen, ett våningsplan där renovering pågick vid besöket (dock inte vid bastun o duschrummet). Bra wi-fi på hela hotellet, och utan krångel med lösenord.

  0 0 2016-04-25 kl. 11:14
 • Betyg: 3Ett mycket centralt och bra hotell. Härliga sängar och en helt förnäm frukost som har det mesta. vi har altid haft rena och snygga rum. Dåligt med parkeringsplatser för de bilburna. Vi är nöjda varje år vi bor här

  0 0 2013-08-17 kl. 10:58
 • Betyg: 3Bra frukost och sängar.Behov upp datering 2012.01

  0 0 2012-08-08 kl. 06:56
 • Betyg: 4Mycket central läge och en fantastisk frukostbuffe med allt du kan tänka dig.

  0 0 2012-04-16 kl. 22:01
 • Betyg: 1De lurades med lockpriser. Priset vi fick när vi kom var dyrare än om vi bokat på nätet och dyrare än vad de lagt ut rummet för hos turistbyrån. Det kändes snopet men det värsta var ändå att det var ett så himla sunkigt och ofräscht hotell med billig sliten ful 80-tals inredning. Badrummet kändes som en campingdusch o fjärrkontrollen var klibbig av gammal smuts. hotellfrukosten var lägsta standard jag varit med om. Det här är knappast ett- first class hotell utan ett hotell på nedåt gång som snålar på allt o försöker sno åt sig minsta korvöre. Bo inte här om du inte vill köpa dyr smuts.

  0 2 2011-07-28 kl. 21:20

De som går hit besöker även:

   Hotel Fritzatorpet
Olofström
   Collectors Lady ...
Stockholm
   Hotell Erikslund
Ängelholm
   Grand Hotel Stoc...
Stockholm
   Teaterhotellet
Malmö
   Häringe Slott
Landfjärden