Välj kartsajt: hotell

Copperhill Mountain Lodge

3.9 i "vägt snittbetyg" (2)

Med ett utmärkt läge på toppen av Förberget i världsberömda skidorten Åre ligger Copperhill Mountain Lodge. Det här hotellet har fem stjärnor och det innebär att en skidvecka här kommer bli en hotellupplevelse utöver det vanliga. Copperhill Mountain Lodge är ett äkta lyxhotell där man kan åka skidor direkt från ytterdörren. Faktum är att här finns en alldeles egen lift!

Adress: Åre Björnen, 830 13 Åre
Recensera Copperhill Mountain Lodge...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Copperhill Mountain Lodge:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Modernt hotell på ´toppen´ av Åre Björnen. Vacker utsikt från de flesta rummen. Hälften av hotellet vätter mot dalen (och Åreskutan) och den andra hälften vätter ut mot en vacker sluttning med granskog. (Se helst till att du inte får ett rum på nedre våningen mot granskogen, där det är ganska obefintlig utsikt.) Stoor lobby med sex våningar i takhöjd. Bra frukostbuffé. Om du vill använda spa:t och bada i poolerna rekommenderar jag att göra det på förmiddagen -då är det mindre folk.

    0 0 2014-03-05 kl. 14:59
  • Betyg: 5Jättemysigt!!!!! Underbar spa avdelning med utsikt över Åre skutan och gooood mat i restaurangen. Bästa frukostbuffén där du kan pressa din egen färska apelsinjuice. Mysigt att sitta i Loungen med något gott att dricka och bara umgås. Flera biljardbord en trappa ner. Trevlig o hjälpsam personal!

    0 0 2013-01-03 kl. 12:42

De som går hit besöker även:

   Hotell Fjällgård...
3525 meter bort
   Best Western Hot...
Göteborg