Välj kartsajt: hotell

Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

3.9 i "vägt snittbetyg" (3)

Sokos Hotel Vaakuna Helsinki är ett fyrstjärnigt hotell i Helsingfors. Hotellet har 270 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar restaurang, bar, bastu, terrass och gratis trådlöst internet.

Adress: Asema-aukio 2, 00100 Helsingfors , Finland
Recensera Sokos Hotel Vaakuna Helsinki...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Sokos Hotel Vaakuna Helsinki:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Trevligt hotell med bästa möjliga läge. Om man får ett rum med fönster ut mot gatan får man en härlig utsikt mot centralstationen. Fräscht och snyggt, med mycket bra frukost.

  0 0 2012-04-16 kl. 12:09
 • Betyg: 5Här har Gregory Peck bott! När det byggdes var hotellet det mest moderna av alla i Helsingfors. Nu durabelt restaurerat med bl.a. läckra originalarmaturer från 1950-talet av legendariske Paavo Tynell. Redan receptionen är en arkitektonisk upplevelse med höga vintagefåtöljer i halvcirkel och högt till tak.
  Läget så centralt som möjligt, mitt i Helsingfors hjärta. Rikligt frukost snudd-på-brunch-utbud i retrorestaurangen (minns inte vad den heter) på tionde våningen. Enkelrummen in mot atriumgården är tråkiga, be att få rum mot gatan.

  0 0 2011-01-24 kl. 16:00
 • Betyg: 4Väldigt annorlunda hotell där jag bodde med utsikt in över gallerian. Tänkte det skulle kännas instängt men rummet var så pass stort att det klart övervägde den negativa utsikten. Perfekt läge mitt i stan, inte särskilt mycket dyrare än ngt annat hotell jag bott på, fin bar och matsal. Tråkig reception ska väl vara det som kändes negativt

  0 0 2010-01-19 kl. 11:18