Välj kartsajt: hotell

Hotell Erikslund

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Vi motorväg E6 i närheten av Ängelholm och lite längre bort Helsingborg, ligger Hotell Erikslund. aciliteterna på detta hotell inkluderar restaurang, bar, bastu och trådlöst internet i hela hotellet. Rumsantalet uppgåt till hela 140 och det finns gott om gratis gästparkering. Alla rum har eget skrivbord och satellit-TV. Tillgång finns till ett SPA.

Adress: Åstorpsvägen 15 , 26296 Ängelholm
Recensera Hotell Erikslund...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotell Erikslund:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 4Bra läge nära till E6:a och med parkering i anslutning till entrén. Trevligt mottagande med serviceminded personal. Rummet var helt okej med tv, skön säng och fräscht badrum men jag saknade något slags bord eller skrivbord på rummet. Frukosten var god med bra utbud. Extra litet plus för att det fanns gym i anslutning till hotellet.

    1 0 2015-03-17 kl. 08:49
  • Betyg: 4Blev väl mottagen av trevlig personal. Rummet stort och fint, stort badrum och skön säng. Större hotell än jag väntade mig, med både gym, konfererens- och spa-avdelning. Frukosten motsvarade mina förväntningar och det fanns en hel del att välja på. Hotellet ligger nära motorvägen, men man störs inte av trafiken. Bra parkeringsmöjligheter och det finns wi-fi på rummen.

    0 0 2017-09-07 kl. 19:52

De som går hit besöker även:

   Arena Hotel
Halmstad
   Quality Hotel Park
Södertälje
   The More Hotel
Malmö
   Hotel Gyldenlöwe...
Uddevalla