Välj kartsajt: hotell

Hotel Aveny

3.8 i snittbetyg (12)

Detta eleganta designhotell ligger mittemot Umeå centralstation. Här erbjuds gratis Wi-Fi, en skotsk pub och en italiensk-amerikansk restaurang. Alla rum har lyxiga sängar och en platt-TV. Rummen på Hotel Aveny har ljus, färgstark inredning.

Adress: Rådhusesplanaden 14, 903 28 Umeå
Recensera Hotel Aveny...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Aveny (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Wow, sååå läckert designhotell, mitt i Umeå city. Här möts man av färg och form och fantastiskt trevlig personal. Rummen har trådlöst internet, läcker flat-screen TV och har till och med hantlar med egen träningsdvd. Det är verkligen unikt och nytänkande. Sedan har hotellet en egen restaurang med amerikansk/italiensk meny, riktigt god mat. Det finns även en skottsk Pub, så man behöver inte gå långt för att få go mat och dryck!

    0 0 2009-04-23 kl. 11:50
  • Betyg: 4Fräscht och nytt! Rummen är snyggare in real life än vad de ser ut på bilderna på hemsidan – för ovanlighetens skull! Läget är suveränt, nära till restauranger och butiker. Personalen var proffsig – de var hjälpsamma, tillmötesgående och uppmärksamma.
    Om jag ska dissa nåt...så har man ju sett andra designhotell på kontinenten...och det går liksom inte att jämföra med detta. Det vore inte rättvist. Umeå är inte Barcelona...om det nu fanns nån som trodde det.

    0 0 2009-04-04 kl. 08:15

De som går hit besöker även:

   Hotell Dragonen
297 meter bort
   Citysleep
Luleå
   Hotell Södra Ber...
Sundsvall
   Quality Hotel Gr...
Kristianstad