Välj kartsajt: hotell

City Hotel

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

City Hotel är ett trestjärnigt hotell i London. Det har 5 våningar och 83 rum. Hotellets faciliteter inkluderar bland annat hotellbar och restaurang.

Adress: 12-20 Osborn Street, E1 6TE London , Storbritannien
Recensera City Hotel...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av City Hotel:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Mycket bra hotell. Första våningen mot bakgården helt okay. Inga ljud som störde.
    T-banan Aldgate East runt hörnet.
    Osborne Street tas över av Brick Lane. Hela gatan är kantad med restauranger från Indien, Bangladesh och Pakistan. Då jag skulle till Vibe bar och lyssna på musik så var det 7 minuters långsam promenad. 10 minuter till Tower Bridge/Towern. Smack i centrum. Rekommenderas. Kassaskåp på rummet.
    Frukosten lite dyr, äter knappt för 100 spänn på morgonen...
    Stora rum

    0 0 2011-04-20 kl. 16:03
  • Betyg: 4Ett av mina favorithotell. Enkelt med rymliga rum och bra sängar. Badrum. Kaffe- och tekokare i alla rum. Jag tror det finns kyl i alla rum. I en del finns mikro t o m. Be alltid att få rum mot baksidan och aldrig på första våningen, då glädjen från nattklubben i huset kan vara högljudd. Om man bokar i god tid (mycket populärt hotell) så kan man komma undan med 60 pund per natt och rum. Härligt, etniskt område. Lite sämre kommunikation på morgonen när man ska iväg, men det är gångavstånd (20 min) till Liverpool Street Station. Begär twin om ni önskar ordentligt sovutrymme!

    0 0 2009-05-14 kl. 12:39