Välj kartsajt: hotell
Bild från The Edison Hotel

The Edison Hotel

3.0 i "vägt snittbetyg" (1)

The Edison Hotel är ett trestjärnigt hotell i New York. Det har 22 våningar och 900 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar business center, fitness center, hotellbar, restaurang och mötesrum.

Adress: 228 W 47th St, 10036 New York , USA
Recensera The Edison Hotel...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av The Edison Hotel:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Läget är bra om du vill bo i Broadway kvarteret och ska se flera musikaler. Även bra läge för shopping men för långt ifrån Downtown där det finns ett ännu bättre utbud av restauranger (väldigt prisvärda) och shopping.
    Rummet var okej, men sängkläderna kändes gammalt och strävt mot huden. AC:n förde ett oväsen varje natt, en gång stannade det av mitt i natten! Vaknade helsvettig. Personalen var trevliga. Det finns billigare hotell i Midtown med ungefär samma standard så jag tycker att The Edison Hotel är sådär...

    0 0 2009-06-13 kl. 19:36
  • Betyg: 4Läget är fantastiskt! Mycket prisvärt. Intill Times Square och Broadway med alla musikaler. Biljetter köper du intill Marriots hotel en gata söderut. Helt OK rum. Det märks att hotellet har några år på nacken, men bra personal och säkerheten verkar de hålla på. De har egen shuttle service till Newark. Funkade mycket bra när vi utnyttjade den från hotellet till flygplatsen. Frukosten är dyr. Handla på närmaste diner på gatan utanför eller Starbuck´s runt hörnet.

    0 0 2009-04-23 kl. 20:06