Välj kartsajt: hotell

Reval Hotel Latvija

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Reval Hotel Latvija är ett trestjärnigt hotell i Riga. Hotellet har 27 våningar och 382 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar business center, fitness center, minibar på rummet, hotellbar, restaurang och mötesrum.

Adress: 55 Elizabetes Street, 1010 Riga , Lettland
Recensera Reval Hotel Latvija...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Reval Hotel Latvija:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Ett riktigt bra boutique hotell med hög standard gällande rum, frukost, personal, restauranger/barer (som det fanns flera av) på hotellet osv.
    Ett måste är att besöka Skybaren, där ni kan se över hela Riga. Kan bli lite stimmigt där uppe framåt kvällen så passa på besöka det innan skymningen.Ett väldigt prisvärt hotell med hög standard som ligger nära gamla delen av Riga, men även den nya delen. Ligger i ett väldigt lugnt område och det är gångavstånd till det mesta.

    Har tyvärr köpts upp av Radisson så nu är det är Radisson hotell, kan bli dyrare då kan jag tänka mig att bo där.

    0 0 2010-11-05 kl. 12:01
  • Betyg: 4trevligt hotell. skybaren måste besökas. vilken utsikt. stor frukost. helt klart ett hotell att rekommendera.

    0 0 2010-11-03 kl. 21:55
  • Betyg: 4Stort och modernt hotell med bra läge. Bra rum, bra service och jättebra frukost.

    Högst upp på 26:e våningen finns en Sky-bar där du kan ta en drink eller en pilsner. Här uppe finns även en bastu och ett gym (som ingår i priset). Det var härligt att sitta i bastun och kolla ut över Riga!

    Vi tyckte att hotellet var väldigt prisvärt och rekommenderar det. Det är kanske inte är rätt hotell om du vill ha ett litet charmigt och mysigt hotell, men vill du ha ett modernt affärs- och turisthotell så är det helt rätt.

    1 0 2009-07-01 kl. 10:08