Välj kartsajt: hotell

Park Plaza Riverbank London

3.0 i "vägt snittbetyg" (2)

Park Plaza Riverbank London är ett fyrstjärnigt hotell i London. Detta hotell har 11 våningar och 394 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar bland annat business center, fitness center, bastu, hotellbar, restaurang och mötesrum.

Adress: 18 Albert Embankment, SE1 7TJ London , Storbritannien
Recensera Park Plaza Riverbank London...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Park Plaza Riverbank London:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Hotell på den ´lugna´ sidan av London. Tyvärr något lyhört, med tågräls precis bredvid. Inte jätteskön säng. Fräscht rum och badrum med både dusch och badkar. Nära till Big Ben. Busshållplats finns också mycket nära. Tillmötesgående personal ffa på Business Centret. Frukosten var bra för att vara brittisk. Varm och kall buffé. OBS! Många gäster veckorna runt påsk.

    0 0 2012-04-15 kl. 18:08
  • Betyg: 3Be om en gratis uppgradering till ett bättre rum och det är inte omöjligt att du kan få rum 471 som är en utsökt hörn-tvåa med ett vardagsrum. Coolt badrum och allt är bra förutom att luften i korridoren är varm och torr. Det ska sägas att PPRL´s frukostar är som London´s i övrigt... torftiga. Tur nog är deras bar och restaurang högklassig och även dess besökare. Personalen är också, med bla en svanska som chef, ytterst tillmötesgående. Nära till det mesta.. även om det blir väldigt kallt från Thamesen när det är vinter och det blåser på....

    0 0 2010-01-21 kl. 21:05