Välj kartsajt: hotell

Hotel Triton - a Kimpton Hotel

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Hotel Triton - a Kimpton Hotel är ett trestjärnigt hotell i San Francisco. Hotellet har 7 våningar och 140 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar business center, fitness center, minibar på rummet, hotellbar och restaurang.

Adress: 342 Grant Ave, 94108 San Francisco , USA
Recensera Hotel Triton - a Kimpton Hotel...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Triton - a Kimpton Hotel:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Helt ok Kimpton hotell. Minst en gång i livet ska man bo här och insupa atmosfären. Dock är systerhotellet Palomar ett mycket bättre val om du prioriterar en god natts sömn i San Francisco. Ljud utifrån gatan läcker in genom Tritons tunna fönster - räkna med att vakna några gånger varje natt av polissirener, avfallshanterarna (som för ett ordentligt väsen i gränden).

    0 0 2009-07-21 kl. 10:51
  • Betyg: 5Ett annorlunda hotel, typiskt San Francisco med 70:tals psykedelia inspirerade väggar och motiv. Ett rum är helt dedikerat åt Grateful Dead, Musiken i lobbyn är lång från den vanliga hotell/hiss-musiken. Dessutom är det relativt billigt.
    Jag tipsade SonyEricsson´s resebyrå om detta, och nu är det ett standardhotell för SonyEricsson i San Francisco (för dem som inte väljer att bo nere i Redwood City).
    Även systerhotellet Palomar sägs vara bra.

    0 0 2009-06-06 kl. 17:03
  • Betyg: 5Här bor man för att hotellet är så annorlunda. Konstig inredning, roliga detaljer och (som många andra hotell i området) vinprovning i lobbyn.

    0 0 2009-03-17 kl. 17:44