Välj kartsajt: hotell

Hotel Ripa

2.5 i "vägt snittbetyg" (2)

Hotel Ripa är ett fyrstjärnigt hotell i Rom. Det har 8 våningar och 170 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar business center, fitness center, minibar på rummet, hotellbar, restaurang och mötesrum.

Adress: Via Degli Orti Di Trastevere 3, 153 Rom , Italien
Recensera Hotel Ripa...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Ripa:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Sterilt hotell med ofräsha rum som ser mer ut som 70tal med spånskivemöbler. Hemsk frukostrestaurang som är byggd som ett rymdskepp från nån 60tals film. Blev tilloch med yr av de runda väggarna som är på fel håll.

    0 0 2013-03-10 kl. 09:02
  • Betyg: 3Ganska bra läge om man vill tillbringa mycket tid i Trastevere, men dessutom med gångavstånd till Colloseum och mer centrala delar av Rom. Spårvagn stannar strax utanför. Det var lite svårt att hitta till hotellet som utvändigt är en katastrof och ser riktigt sunkigt ut. Invändigt var det betydligt bättre dock. Fick ett oväntat rymligt rum som kändes ganska nyrenoverat, tyvärr var det något lyhört. Helt okej frukost och mycket hjälpsam personal, men slutintrycket är ändå att det kändes som att hotellets ägare/personal ville att det skulle framstå som finare än vad det egentligen är.

    0 0 2009-07-10 kl. 15:44