Välj kartsajt: hotell

Hotel Belleclaire

3.4 i "vägt snittbetyg" (3)

Hotel Belleclaire är ett trestjärnigt hotell i New York. Det har 9 våningar och 180 rum. Hotellets faciliteter inkluderar business center och fitness center.

Adress: 250 W 77th St, 10024 New York , USA
Recensera Hotel Belleclaire...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Belleclaire:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Vi hade kanske otur med rummet men det fanns hela tiden en konstig lukt i det. Delat badrum var väl ok, eftersom det bara var tre rum som delade på det och vi hade ett litet tvättställ i rummet. Ett plus för kylskåp men ett stort minus för den högljudda luftkonditioneringen, förutom den konstiga lukten. En hiss var trasig hela tiden medan den andra var ur funktion ett par dagar så att vi fick använda trapporna eller en arbetshiss. Läget var helt ok och nära tunnelbanan och Central Park.

    0 0 2010-10-01 kl. 13:06
  • Betyg: 4Ett kanonhotell, vi bodde 2 vxn, 2 tonåringar, Fräscht,välstädat 4 bäddsrum (uppdelat på 2 rum) med tv,kyl,ipodstation,kingsize säng i varje rum.Mycket bra familjehotell i lugnt område.Schysst fitnessgym med utsikt över Broadway. Kanonläge på Upper West Side !Liten souvernirbutik i foajen med Internet .Prisvärt. Frukost på Starbucks.

    0 0 2009-07-11 kl. 20:33
  • Betyg: 4Trevlig personal, rent och prydligt. Vi bokade i god tid och meddelade att det rörde sig om bröllopsresa - och fick ett stort dubbelrum. Kompisar som bott där fick däremot ett jättelitet rum för samma pris...
    Superbra läge, nära till tunnelbanan, till Naturhistoriska museet, Central Park och många bra restauranger och affärer.

    0 0 2009-03-19 kl. 06:21