Välj kartsajt: hotell

Connect Hotel Stockholm

2.2 i "vägt snittbetyg" (3)

Letar du hotell i närheten av Stockholmsmässan i Älvsjö kan du med fördel välja trestjärniga och dygnetruntöppna Connect Hotel Stockholm. Här finns gott om plats på 2 våningar och i 80 rum, alla med egen platt-TV. Lokalerna huserar bland annat fitness center, gratis bastu och restaurang. Dessutom erbjuds du som gäst 25 % rabatt på närbelägna SATS träningsanläggning. Från pendeltågsstationen som ligger nära hotellet kommer du snabbt in till centrala Stockholm.

Adress: Gotalansvegen 216-218, 125 44 Alvsjo - Stockholm Fair
Recensera Connect Hotel Stockholm...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Connect Hotel Stockholm:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Bra läge i Älvsjö. Rena men enkla rum till ett ok pris.

    0 0 2012-07-01 kl. 19:41
  • Betyg: 3Nära mässan och pendeltåg och med bra pris. Fräscha rum och badrum, men relativt enkla. Lite snålt med personal i receptionen men det funkade ändå bra. Enkel men helt okej frukost.

    0 0 2011-03-13 kl. 05:17
  • Betyg: 1Bokade ett enkelrum ´quick sleep´, utan fönster och med Wc i korridor, Frukstansvärt varmt och lyhört rum. Fjärrkontroll till TV saknades. Personalen underbemannad. Restaurangen stängd (söndag), långt till närmsta matställe. Frukosten en katastrof, det minimalaste jag någonsin erbjudits på ett hotell. Promenadavstånd till pendeltåg och Älvsjömässan. Ej prisvärt!
    Kommer ej återvända!

    0 0 2010-11-02 kl. 17:43

De som går hit besöker även:

   Best Western Edw...
Lidköping
   Radisson Blu Roy...
Stockholm
   Hälleviks Havsbad
Hällevik
   Scandic Ariadne
Stockholm
   Scandic Borlänge
Borlänge