Välj kartsajt: hotell

Pensionat Lövängen

1.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Endast 100 meter från stranden Ljugarn på Gotland ligger Pensionat Lövängen. Nere på stranden finns en allmän bastu som pensionatsgästerna kan utnyttja. För övrigt har hotellet 25 rum med TV, vardagsrumsdel och eget bad. Av personalen kan man hyra cykel och köpa färdigpackad lunch för utflykter.

Adress: Storvägen 64, 623 65 Ljugarn
Recensera Pensionat Lövängen...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Pensionat Lövängen:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Såg fint och bra ut i början men det visade sig sedan att huset vi bodde i (ett stort gult hus några hundra meter från receptionen) var till viss del var privata lägenheter och det festades hela natten i en av dem. Fick gå dit själva och klaga då ingen på hotellet svarade. Skiter i hur rummet såg ut, och om frukosten var god - kan man inte sova så är det ju kört.

    1 0 2014-07-07 kl. 23:14
  • Betyg: 1Lita inte på detta ställe. Frej, som ägaren heter hade trots skriftlig bekräftelse och förbetalning helt sonika bokat bort vårt rum till någon annan. Som ersättning skulle vi få bo på ett närliggande vandrarhem till samma pris (han erbjöd efter våra protetser sig ´pruta lite´). Som tur var fanns en dam i receptionen som försökte vara tillmötesgående och efter en hel del meningsutbyte fick vi ett rum, dock helt utan ursäkt från Frej.

    Pensionatsrummen håller motsvarande god vandrarhemsstandard och kostar lite för mycket i jämförelse (950 kr för dubbelrum).

    2 0 2012-07-05 kl. 14:33

De som går hit besöker även:

   Ljugarns Camping...
1191 meter bort
   Ulfsunda Slott
Bromma
   Grand Hotel Stoc...
Stockholm
   Elite Park Avenue
Göteborg