Välj kartsajt: hotell

Hotell St Clemens

3.1 i "vägt snittbetyg" (2)

Hotell St Clemens är ett trestjärnigt hotell med 32 rum som ligger precis innanför Visbys ringmur. Det betyder med andra ord att du har gångavstånd till stadens sevärdheter, men om du vill stanna på hotellet så kan du kanske tillbringa kvällen på någon av de två fina möblerad trädgårdarna. Alla rum har eget bad.

Adress: Smedjegatan 3, 621 55 Visby
Recensera Hotell St Clemens...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotell St Clemens:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Bra läge med nära till det mesta innanför muren. Frukostbuffén var klart godkänd och personalen alltid på glatt humör. Skönt med en liten kyl på rummet och mysigt med picknick-korgarna som de ordnade till en för en smärre slant. Trots rum med fönster ut mot gatan så stördes vi inte direkt av någon trafik.

    0 0 2012-08-19 kl. 22:30
  • Betyg: 3Trevlig personal och gemytlig stämning. Bra läge innanför ringmuren. OK frukostbuffé. Rummet var inrett med lite ´american style´ som inte direkt passar vår smak, men kändes lite lyxigt ändå. Förutom badrummet som kändes väldigt plastigt, med plastmatta och lågt till tak. Vinkyl! Så om man har lust att dricka medhavt årgångsvin vid havet, så kan man få det i perfekt temperatur. Den var dock tom när vi kom och ingen minibar fanns, så man får ju köpa på Systemet själv. Minus för att ha ett rum som vetter mot gatan - ganska mycket trafik, trots den lilla gatan, även nattetid.

    0 0 2011-08-12 kl. 20:10

De som går hit besöker även:

   Elite Park Avenue
Göteborg
   Slottshotellet
Kalmar
   Icehotel
Jukkasjärvi
   Grand Hotel Stoc...
Stockholm
   KronoCamping Böd...
Byxelkrok