Välj kartsajt: hotell

Waxholms Hotell

4.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Lilla privatägda Waxholms Hotell ligger på pittoreska Vaxholm i Stockholms inre skärgård. Från det här hotellet har du fantastisk utsikt över Kastellet och fjärden. Utmärkt startpunkt för en vistelse på öarna.

Adress: Hamngatan 2, 18521 Vaxholm
Recensera Waxholms Hotell...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Waxholms Hotell:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Jag har bara ätit på Waxholms Hotells restaurang och uppskattade den fina servicen, inredningen som förflyttade mig tillbaka till den klassiska skärgårdsmiljön i grosshandlarvillor som nuförtiden inte längre kan upplevas någon annan stans.
    Maten hade hög kvalitet men inte exceptionellt. Prisnivån låg nog ännu lite högre men någon enstaka gång kan man kosta på sig upplevelsen av en måltid på deras glasade veranda.

    2 0 2012-05-05 kl. 20:46
  • Betyg: 5Vaxholms bästa hotell. Också det enda - men riktigt charmigt tycker jag. Se till att få ett rum mot vattnet, utsikten är underbar att vakna till. Det bästa dubbelrummet är 201 (lite större än de övriga). Restaurangen och möteslokalerna på hotellet är också bra. Men allra bäst är att hotellet ligger en timme från Stockholm city med Vaxholmsbåt. Resan dit och tillbaka är en stor del av upplevelsen.

    4 0 2012-05-05 kl. 09:26
  • Betyg: 3Om man får balkong mot vattnet och vädret är bra så är detta verkligen kanon. I övrigt är det inte något särskilt som fastnat i minnet.

    0 1 2012-04-14 kl. 21:00

De som går hit besöker även:

   Scandic Hasselba...
Stockholm
   Scandic Anglais
Stockholm