Välj kartsajt: hotell

Vildmarkshotellet Kolmården

3.7 i snittbetyg (12)

Vid djurparken Kolmården ligger Vildmarkshotellet som erbjuder ett lyxigt spa i egyptisk stil, yogaklasser och rundturer bland de vilda djuren. Gästerna kan njuta av kostnadsfri Wi-Fi och panoramautsikt över Bråviken. Rummen på Vildmarkshotellet Kolmården är stiligt inredda i varma färger, trägolv och TV med satellitkanaler. För gäster finns dessutom även en egen biograf och 2 lekrum som håller barnen sysselsatta, och de vuxna kan låta sig underhållas av en live-DJ och dansa på Club Zanzibar. Restaurang Marrakech serverar frukost, en generös lunchbuffé och à la carte-rätter inspirerade av Afrika.

Adress: Vildmarkshotellet Kolmården, 618 93 Kolmården
Recensera Vildmarkshotellet Kolmården...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Vildmarkshotellet Kolmården:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Dålig information på nätet och aldrig någon som svarar i telefon
    Begärde vid bokningen, per e-mail och telefon! om rum bredvid varandra, men inte fick vi det. Sen och seg incheckning kl 16.00
    Trånga korridorer till rummen som man knappt kunde mötas i
    Otroligt lyhört på hotellrummen. Dålig service vid middagen – en i sällskapet fick ingen mat och nonchalant personal. Frukosten var ok
    Ingången till parken var stängd dag 2 – ingen information om detta hade vi fått utan tvärt om hotellpersonalen sa att den skulle vara öppen – så dåligt. Fick flytta pick och pack och bilen till annan parkering.

    0 0 2022-05-31 kl. 07:54
  • Betyg: 1Ringde in för att boka 5 nätter på hotellet och 6 dagar på djurparken. Valde att ringa för att det inte ska bli fel och fel blev det. De hade bara bokat en dag på parken istället för sex. Otroligt dåligt bemötande och vilja att lösa detta. De kallar en för lögnare, trots man hade flera med som hörde när jag bokade. Kommer aldrig att boka dit igen och rekommenderar inte. Utöver detta så valde vi hotellet på grund av att det finns pooler där, de fick man inte använda heller.

    1 0 2021-07-02 kl. 10:06
  • Betyg: 2Små rum som väl är OK, men maten var otroligt dålig, dessutom dyr. Valde lammfile, fick en liten lammbit täckt av tomatsås, till det serverades en klick okryddad potatismos samt en ´potatissallad´ som bestod av 3 kylskåpskalla oskurna potatisar! Bland det sämsta jag ätit i i hela mitt liv, knappt ätbart. Vi åt frukost lagom för att hinna gå in i parken när den öppnade, men frukosten stängde precis när det var som naturligast att äta, och det mesta var slut. Vi tog det sista kaffet, de som kom efter fick inte ens kaffe!

    0 0 2014-08-12 kl. 10:08
  • Betyg: 4Mycket barnvänligt hotell med flera lekrum, ansiktsmålning, barnbio etc. Mycket fin poolavdelning och betagande utsikt från rummen. Tacobuffén var dock förfärlig - ät den inte om ni gillar taco!

    0 0 2013-08-11 kl. 14:20
  • Betyg: 4Bra hotell och mycket trevlig personal (personalen får 5 stjärnor). Mycket bra mat. Dock ligger det lite avsides, passar bäst om man ska besöka djurparken. Extra plus till personalen

    0 0 2013-03-28 kl. 08:33
  • Betyg: 3Ett bra familjehotell och nära till Kolmårdens djurpark.

    0 1 2013-03-24 kl. 21:53
  • Betyg: 4Stort och fint hotell med bra service för liten och stor! Lite dyrt och väldigt avsides, passar mest bara för djurparksbesökare.

    0 0 2013-03-20 kl. 14:38
  • Betyg: 2Nära djurparken är ett plus, men dyrt, minimalt med mat stundtals, lite så där lagom fint, men ändå så man önskar man kunde ta en smörgås efteråt. Snålt i mina ögon. Var här på konferens i några dagar, påpekade dag 1 att fruktkorgen hade mögligt frukt, spindelväv etc, men inget hände för att byta ut. Nä, halvdan personal, för dyrt även i baren och det känns lite som ´tja, det är långt till överallt, så stå ut med det´ överallt. Inredningen är dock jättefint

    0 2 2012-07-15 kl. 17:16
  • Betyg: 4Mycket fint hotell, perfekt för familjer speciellt! nära till djurparken m.m. rekommenderar det starkt för folk som inte bor så nära och inte vill stressa hem med bilen. lite minus för något dyrt pris dock.

    0 0 2012-07-01 kl. 21:08
  • Betyg: 5Fint hotell med bra lekrum, trevlig matsal som anpassats för barnfamiljer med kritor på bordet och vit pappersduk att rita på.

    0 0 2012-04-17 kl. 05:47