Välj kartsajt: hotell

Best Western Hotel Årjäng

3.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Best Western Hotel Årjäng är ett fyrstjärnigt hotell i centrala Årjäng, endast 450 meter från motorväg E18. På hotellet finns gratis internet tillgängligt för gästerna, men ovanligare är att här även finns en bowlinghall! Dagsutflykter till Norge gör man enkelt, gränsen når du på 20 minuter i bil.

Adress: Claras Torg, 672 30 Årjäng
Recensera Best Western Hotel Årjäng...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Best Western Hotel Årjäng:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Grymt bar restaurang! Supernöjd med maten. Tyckte också att sängarna var kanon. Jag brukar ha svårt att sova, Men jag sov som en stock! Tack Mikael i receptionen för ett kanonbemötande

    0 0 2012-02-29 kl. 14:28
  • Betyg: 4Fräscht hotell med höga ambitioner. Sängen var skön, rummet fräscht men vårt rum hade väldigt liten ducshkabin, svårt för en vuxen person att vända sig i. Saknade också avställningsyta för necessären i badrummet.
    Frukosten var ok, men man måste ha skyltar som talar om vad som är vad bland fil och yoghurt. Bara en sorts hårt bröd, men det mjuka var supergott!
    Restaurangen på kvällen serverade god mat men om man inte orkar vänta på att vattnet i kranen ska bli kallt, bör man ha tillgång till is! Förresten kan man ställa in en kanna eller flaska KALLT vatten på bordet.
    Trevligt bemötande!

    0 0 2011-08-09 kl. 21:15

De som går hit besöker även:

   Hotel Chaplin
Landskrona
   Best Western Gus...
Karlstad
   Jordhammars Herr...
Ödsmål
   First Camp Skutb...
Karlstad
   Stadshotellet Ma...
Mariestad