Välj kartsajt: hotell

Chartfield Guesthouse

4.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Chartfield Guesthouse är ett fyrstjärnigt hotell i Kalkbaai. Det har 13 rum. Faciliteterna på detta hotell inkluderar bland annat restaurang, bar, trädgård, terrass, golfbana (inom 3 km), utomhuspool och gratis trådlöst internet i hela hotellet. Detta är ett designhotell.

Adress: 30 Gatesville Road, 7975 Kalkbaai , Sydafrika
Recensera Chartfield Guesthouse...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Chartfield Guesthouse:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Ett helt underbart ställe med utsikt över havet, fin trädgård med pool och trådlöst internet överallt i huset. Nära till ett antal fantastiska restauranger (exempelvis Olympia Cafe) och inom kort bilavstånd till Boulders Beach. Kalk bay är mycket finare än exempelvis Camps Bay, där vi var först. Chartfield var det bästa guesthouse vi bodde på i närheten av Kapstaden - och ett av de charmigaste ställen jag bott på någonsin, faktiskt.

    1 0 2010-03-03 kl. 23:43
  • Betyg: 5Ett fantastiskt fint Guesthouse inrymt i ett stort gammalt hus på en bergssluttning med makalös utsikt över False Bay. Framför hotellet finns en fin pool och solstolar med havsutsikt på en stor gräsmatta. Smakfullt och charmigt inrett med stora, härliga badrum och gamla möbler. Väldigt vänlig och hjälpsam personal. Jag var här med ett litet barn och blev väldigt väl omhändertagen och kunde låna köket för att värma barnmat och sådant. Kalk Bay är litet, charmigt och säkert med massor av antikaffärer, caféer och restauranger. Jag kan varmt rekommendera det här stället. Dessutom prisvärt.

    0 0 2010-03-03 kl. 10:30