Välj kartsajt: hotell

Hotel Bellevue - Sweden Hotels

3.5 i "vägt snittbetyg" (2)

Hotel Bellevue ligger i Stadsparken i centrala Hjo, precis vid Vättern. Här erbjuds kostnadsfritt Wi-Fi, privat parkering och en relaxavdelning med bastu. Alla rum på Bellevue Hotel har kabel-TV, och många har utsikt över parken eller den närliggande småbåtshamnen. Vissa delar av hotellet är från slutet av 1800-talet. På Hotel Bellevue finns en gästlounge med platt-TV och ett biljardbord.

Adress: Stadsparken, 544 33 Hjo
Recensera Hotel Bellevue - Sweden Hotels...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hotel Bellevue - Sweden Hotels:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3En stjärna till blir det om receptionisten tar sig tid för nyanlända gäster istället för att ordna papper. Tänkte ett tag använda telefonen framför henne med texten ´Ring för receptionist´. I övrigt bra rum (mycket trevligt i de 100-åriga annex-husen) men det som sticker ut är maten. Mums bl a för deras vätternröding och en frukostbuffe i hög klass.

    0 0 2016-11-03 kl. 15:10
  • Betyg: 4Hotellet har en mycket bra lunch. Vårt sällskap 5 personer åt där två dagar i rad. Man serverar en fisk och en kötträtt och lite småplock till, bröd, sallad och kaffe ingår. Trevlig personal, trevlig miljö och maten smakar bra. Vy från matsalen.  Matsalen.  Matsalen. Entrén från gatan.

    0 0 2015-08-07 kl. 15:43